nazwa szkoły: | Zasadnicza Szkoła Zawodowa KLASA I (kucharz małej gastronomii) w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im.St.Staszica w Sejnach | powiat: | sejneński | |||
przedmiot | klasa | autor | tytuł | wydawca | numer dopuszczenia | numer MENiS |
Język polski | 1 | Bernardyna Banaś | Język polski, cz. I, | Operon | 150/03, | DKOS-4015-188/02 |
Język niemiecki | 1 | Dittrich, Kujawa | Profi 1 | PWN | 122/03/04 | DKOS-5002-64/03 |
Historia i wiedza o społeczeństwie | 1 | Z. Kozłowska, I. Unger, P. Unger | „Historia i wiedza o społeczeństwie” | Wyd. Stowarzyszenie Oświatowców Polskich w Toruniu | 344/02 | DKOS_5002-64/03 |
Fizyka i astronomia | 1 | R. Nych, B. Krywult-Szczudło, K. Tryl | „Fizyka 1 i 2” dla ZSZ | wyd. Wiking | DKOS- 4015- 197 / 02 | |
Matematyka | 1 | M. Adamska, E. Bednarska, M. Kujawska | Matematyka 1 w naszym życiu, | wyd. Edukacyjne Wiking | 252/03 | DKOS- 5002- 29 / 03 |
Geografia z ochroną i kształtowaniem srodowiska | 1 | W. Kafel, W. Lenart | „Geografia z ochroną i kształtowaniem środowiska, człowiek w środowisku geograficznym” dla ZSZ | SOP w Toruniu | 343/02 | DKOS-4015-160-02 |
Podstawy przedsiębiorczości | 1 | M. Biernacka, J. Korba, Z. Smutek | „Podstawy przedsiębiorczości” | Wyd. OPERON | DKOS-5002-4/06 | |
Przysposobienie obronne | 1 | Z. Smutek, M. Goniewicz, A. Nowak-Kowal | „Przysposobienie obronne cz. I i II” | Wyd. OPERON | 146/02 | DWK –4015 – 2 /01 |
Podstawy żywienia człowieka | 1 | E. Supreczyńska | Zasady żywienia | wyd.Rea | 512[05]SZ/MENiS/2002.05.08 | |
Wyposażenie techniczne | 1 | M. Konarzewska | Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych | wyd. Rea | 512[05]SZ/MENiS/2002.05.08 | |
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem | 1 | M. Konarzewska | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem | wyd. Rea | 512[05]SZ/MENiS/2002.05.08 | |
Religia | 1 | Z. Marek | Ze Zmartwychwstałym w rodzinie | WAM Kraków | AZ-4-01/1 | AZ-51-01/1-1 |
Realizacja: IDcom.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2025 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. St. Staszica w Sejnach