Komunikaty

Szkolny Zestaw Podręczników -Technikum - technik żywienia i gospodarstwa domowego

 



nazwa szkoły: TECHNIKUM  KLASA I technik żywienia i gospodarstwa domowego)  w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im.St.Staszica w Sejnach powiat: sejneński
przedmiot klasa autor tytuł wydawca numer dopuszczenia podręcznika NUMER
Język polski 1 K. Mrowcewicz Przeszłość to dziś. Kl. I cz.I i II Stentor 130/02 DKOS-4015-143/-02
Język angielski 1 C.L.Atham-Koenig, Tim Falla Paul, A. Davies Matura solutions pre-intermediate Oxford Uniwersity Press 258/02 D KOS – 4015 – 117 / 02
Język niemiecki 1 K.Łuniewska,Z.Wąsik,U.Tworek Alles Klar 1a Poziom podstawowy WSiP 17/07 D KOS – 4015 – 119 / 02 
Historia 1 B.Polek,M.Wilczyński Ludzie i epoki 1 Znak 58/02 D KOS – 4015 – 65 / 02
Fizyka i astronomia 1 Anna Kaczorowska Fizyka i astronomia część 1 ŻAK Wydawnictwo Edukacyjne Zofii Dobkowskiej  135/02 D KOS – 4015 – 61 / 02
Matematyka 1 W. Babiański, L. Chańko, D. Pończek Matematyka 1 Nowa Era 106/02 DKOS – 5002- 79/07
Technologia informacyjna 1 E. Gurbiel, M.Sysło Technologia informacyjna WSiP MEN 99/07 DKOS-4015-18/02
Geografia 1 W.Kosakowski ;T.Krynicka-Tarnacka,G.Wnuk,Z.Wojtkowicz System przyrodniczy Ziemi SOP w Toruniu 200/02 ;6/03 D KOS – 4015 – 78 / 02
Biologia 1 W.Lewiński Biologia Operon 171/02 D KOS – 4015 – 5 / 02 
Chemia 1 M.Litwin,Szarota Styka-Wlazło,J.Szymańska Chemia ogólna i nieorganiczna Nowa Era 109/02 D KOS – 4015 – 46 / 02 
Podstawy żywienia człowieka 1 K.Flis,W.Konaszewska Podstawy żywienia człowieka WSiP 7/80 321[10]/MEN/2009.02.02
Przysposobienie obronne 1 Z.Smutek,A.Nowak Przysposobienie obronne cz.I OPERON 146/02 DWK –4015 – 2 /01 
Technologia gastronomiczna  1 A.Procner Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem WSiP 2000 321[10]/MEN/2009.02.02
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych 1 W.Jastrzębski Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych  PWN 1997 321[10]/MEN/2009.02.02
Religia/ Etyka 1 Z. Marek Jestem świadkiem Chrystusa w Kościele WAM Kraków AZ-4-01/1 AZ-41-01/1-1
nazwa szkoły: TECHNIKUM  KLASA II (technik żywienia i gospodarstwa domowego)  w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im.St.Staszica w Sejnach powiat: sejneński
przedmiot klasa autor tytuł wydawca numer dopuszczenia numer MENiS
Język polski 2 A.Nawarecki,D.Siwicka Przeszłość to dziś Stentor 130/02 D KOS – 4015 – 143 / 02 
Język angielski 2 C.L.Atham-Koenig, Tim Falla Paul, A. Davies Matura solutions pre-intermediate Oxford Uniwersity Press 258/02 D KOS – 4015 – 117 / 02
Język niemiecki 2 K.Łuniewska,Z.Wąsik,U.Tworek Alles Klar 1b Poziom podstawowy WSiP 167/07 D KOS – 4015 – 119 / 02 
Historia 2 B.Popiołek Ludzie i epoki 2 Znak 1/03 D KOS – 4015 – 65 / 02
Fizyka i astronomia 2 J. Chrapkowska, A. Kaczorowska Fizyka i astronomia 2 zakres podstawowy  Fizyka i astronomia - zbiór zadań ŻAK Wydawnictwo Edukacyjne Zofii Dobkowskiej  135/02 D KOS – 4015 – 61 / 02
Matematyka 2 W. Babiański, L. Chańko, D. Pończek Matematyka 2 Nowa Era 106/02 DKOS – 5002- 79/07
Geografia 2 A. Stark Świat w fazie przemian SOP w Toruniu 299/03 D KOS – 4015 – 78 / 02
Biologia 2 W.Lewiński Biologia Operon 242/03 D KOS – 4015 – 5 / 02 
Chemia 2 M.Litwin,Szarota Styka-Wlazło,J.Szymańska Chemia organiczna Nowa Era 109/02 D KOS – 4015 – 46 / 02 
Podstawy żywienia człowieka 2 K.Flis,W.Konaszewska Podstawy żywienia człowieka WSiP 7/80 321[10]/MEN/2009.02.02
Przysposobienie obronne 2 Z.Smutek,A.Nowak Przysposobienie obronne cz.I OPERON 220/03 DWK –4015 – 2 /01 
Technologia gastronomiczna  2 A.Procner Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem WSiP 2000 321[10]/MEN/2009.02.02
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych 2 W.Jastrzębski Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych  PWN 1997 321[10]/MEN/2009.02.02
Podstawy przedsiębiorczości 2 M. Biernacka, J. Korba Podstawy przedsiębiorczośći OPERON 103/04 D KOS – 4015 – 81 / 02 
Obsługa konsumenta 2         321[10]/MEN/2009.02.02
Przedsiebiorstwo gastronomiczne 2         321[10]/MEN/2009.02.02
             
Religia/Etyka 2 Z. Marek Jestem świadkiem Chrystusa w świecie. WAM Kraków AZ-4-01/1 AZ-43-01/1-1
nazwa szkoły: TECHNIKUM  KLASA III (technik żywienia i gospodarstwa domowego)  w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im.St.Staszica w Sejnach powiat: sejneński
przedmiot klasa autor tytuł wydawca numer dopuszczenia numer MENiS
Język polski 3 E.Paczoska,J.Kopciński Przeszłość to dziś Stentor 130/02,200/04 D KOS – 4015 – 143 / 02 
Język angielski 3 C.L.Atham-Koenig, Tim Falla Paul, A. Davies Matura solutions pre-intermediate Oxford Uniwersity Press 258/02 D KOS – 4015 – 117 / 02
Język niemiecki 3 K.Łuniewska,Z.Wąsik,U.Tworek Alles Klar 2a, poziom podstawowy WSiP 95/08 D KOS – 4015 – 119 / 02 
Historia 3 G.Szymanowski,P.Trojański Ludzie i epoki 3 Znak 432/03 D KOS – 4015 – 65 / 02
Wiedza o społeczeństwie 3 J. Maleska, Z. Smutek Wiedza o społeczeństwie OPERON 139/04 DKOS - 4015 - 27/02
Wiedza o kulturze 3 W.Panek Wiedza o kulturze Wydawnictwo Polskie w Wołominie 36/04 DKOS-4015-172/02
Matematyka 3 B. Babiański, L Chańko Matematyka III zakres podstawowy Nowa Era 80/09/S D KOS – 5002 – 79/ 07
Podstawy ekonomii 3 K. Krześniak Podstawy ekonomii Format AB 34/00 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Technologia gastronomiczna  3 A.Procner,K.Flis Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem WSiP 2/82 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Podstawy przedsiębiorczości 3 M. Biernacka, J. Korba Podstawy przedsiębiorczośći OPERON 103/04 D KOS – 4015 – 81 / 02 
Mikrobiologia żywności 3 E i T.Drewniak Mikrobiologia żywności  WSiP 1992 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Organizacja turystyki na obszarach wiejskich 3 B. Mikuta, K. Żelazna Organizacja ruchu turystycznego na wsi Format AB 26/2004 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Podstawy biurowości 3 Jerzy Bryś Podstawy biurowości Wydawnictwo FORMAT-AB 19/99 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Religia/ Etyka 3 Z. Marek Jestem świadkiem Chrystusa w rodzinie. WAM Kraków AZ-4-01/1 AZ-43-01/1-1












nazwa szkoły: TECHNIKUM  KLASA IV (technik żywienia i gospodarstwa domowego)  w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im.St.Staszica w Sejnach powiat: sejneński
przedmiot klasa autor tytuł wydawca numer dopuszczenia numer MENiS
Język polski 4 J.Kopciński Przeszłość to dziś Stentor 200/04 D KOS – 4015 – 143 / 02 
Język angielski 4 Danuta Gryca Repetytorium maturalne Oxford Uniwersity Press 258/02 D KOS – 4015 – 117 / 02
Język niemiecki 4 K.Łuniewska,Z.Wąsik Alles Klar 2b, poziom podstawowy WSiP 95/08 D KOS – 4015 – 119 / 02 
Historia 4 G.Szymanowski,P.Trojański Ludzie i epoki 3 Znak 432/03 D KOS – 4015 – 65 / 02
Wiedza o społeczeństwie 4 J. Maleska, Z. Smutek Wiedza o społeczeństwie OPERON 139/04 DKOS - 4015 - 27/02
Matematyka 4 K.Kłaczkow,M.Kurczab,E.Świda Matematyka III OFICYNA EDUK 411/03 D KOS – 4015 – 11 / 02
Zarządzanie firmą 4 J. Bryś, R. Bryś Zarządzanie firmą Format - AB 5/02 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Marketing 4 M.Duczkowska-Piasecka Marketing w agrobiznesie Format AB 34/96 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Podstawy ekonomii 4 K. Krześniak Podstawy ekonomii Format AB 34/00 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta 4 A.Procner,K.Flis Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem WSiP 2/82 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Organizacja turystyki na obszarach wiejskich 4 B.Mikuta, K. Żelazna Organizacja ruchu turystycznego na wsi Format AB 26/2004 2407/MRiGŻ/1997.08.18
Religia/Etyka 4 Z. Marek Jestem świadkiem Chrystusa w rodzinie. WAM Kraków AZ-4-01/1 AZ-43-01/1-1

Wiadomość powiązana z

Organ

Technika

Rejestr zmian

Dokument wytworzony przez: Dyrekcja
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 18 stycznia 2011 16:52
Dokument wprowadzony do BIP przez: Franciszek Sewastynowicz
Ilość wyświetleń: 3585
18 stycznia 2011 17:16 (Franciszek Sewastynowicz) - Zmiana danych dokumentu.
18 stycznia 2011 16:52 (Franciszek Sewastynowicz) - Dodanie dokumentu.